Nala’s Affiliate programma


Nala's Affiliate programma

Samenwerken met Sprookjes Nala:
Verdien gratis geld met Nala’s Affiliate programma!

Heb je ooit een sprookje zo leuk gevonden dat je het met iedereen wilde delen? Wat als je daarvoor beloond kon worden? Dat is precies wat Nala’s Affiliate Programma doet!

Als je lid wordt van onze club, krijg je een speciale link. Deze link is als een magische sleutel. Elke keer als iemand een van onze sprookjes koopt nadat ze op jouw link hebben geklikt, krijg je een deel van het geld. Het is alsof je een magische boodschapper bent die sprookjes verspreidt en daarvoor beloond wordt!

En weet je wat nog beter is? Je krijgt echt uitbetaald! Dat klopt, het geld dat je verdient door onze sprookjes te delen, wordt rechtstreeks op je bankrekening gestort. Het is een geweldige manier om wat extra zakgeld te verdienen terwijl je doet wat je leuk vindt – het delen van magische sprookjes!

Het beste van alles is dat het supergemakkelijk is om te doen. Je kunt je link delen op je sociale media, in e-mails, of zelfs wanneer je met je vrienden praat. Hoe meer je deelt, hoe meer je kunt verdienen.

Dus waar wacht je nog op? Word vandaag nog lid van Nala’s Affiliate Programma, begin met het verspreiden van magie en krijg uitbetaald!

Uitleg over het invullen van gegevens voor Nala’s Affiliate programma:

Om lid te worden van Nala’s Affiliate Programma, hebben we wat informatie over jou nodig. Dit helpt ons om te weten wie je bent, hoe we contact met je kunnen opnemen en hoe we je kunnen betalen voor het delen van onze sprookjes. Hier is wat elke sectie betekent:

Gebruikersnaam: Dit is de naam die je zult gebruiken om in te loggen op ons programma. Kies iets unieks en gemakkelijk te onthouden. Bijvoorbeeld, ‘MagieDelen’.

Voornaam en Achternaam: Dit zijn je echte naam en achternaam. We gebruiken deze informatie om te weten wie je bent. Bijvoorbeeld, ‘Nala Elfje’.

E-mail: Dit is het e-mailadres waar we je kunnen bereiken. We sturen je belangrijke updates en informatie over ons programma naar dit adres.

Betaling e-mail: Dit is het e-mailadres dat we gebruiken om je te betalen voor het delen van onze sprookjes. Zorg ervoor dat dit een e-mailadres is dat gekoppeld is aan je bankrekening of PayPal-account.

Site: Als je een website of blog hebt, kun je de URL hier invullen. Dit helpt ons om te begrijpen waar je van plan bent onze sprookjes te delen.

Hoe ga je ons promoten?: In dit gedeelte willen we graag weten hoe je van plan bent onze sprookjes te delen. Ga je ze posten op je sociale media? Ga je ze delen op je blog? Of misschien ga je ze vertellen aan je vrienden en familie? Laat het ons weten!

Het invullen van deze informatie is een belangrijke stap om lid te worden van Nala’s Affiliate Programma. Het helpt ons om te weten wie je bent, hoe we je kunnen bereiken en hoe we je kunnen betalen voor je harde werk. Dus neem even de tijd om alles correct in te vullen. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen in onze club!

Hoeveel kan ik geld verdienen met het delen van magie?
Via Nala’s Affiliate programma!

Jouw Verdienpotentieel: 20% Commissie op Elke Verkoop

Als lid van Nala’s Affiliate Programma, heb je de kans om een royale 20% commissie te verdienen op elke verkoop die je maakt. Dat betekent dat als je via jouw speciale link een sprookje of foto verkoopt dat €10 kost, je €2 verdient! Hoe meer je verkoopt, hoe meer je verdient.

Geen Zorgen Over Extra Kosten: Verzendkosten en Belastingen Niet Inbegrepen

Bij Nala’s Affiliate Programma, willen we dat je commissie duidelijk en eenvoudig is. Daarom tellen verzendkosten en belastingen niet mee voor je commissie. Je verdient 20% van de prijs van het sprookje of de foto, zonder extra kosten. Voorbeeld: Als klanten via jouw speciale link een “Compleet Boekje” kopen ter waarde van €85,00 (inclusief €7,02 BTW in Nederland), verdien jij een commissie van €15,60.

Eerlijkheid Eerst: Geen Commissie op Terugbetalingen

We geloven in eerlijkheid en transparantie. Als een klant een sprookje of foto wenst te annuleren, wordt de commissie die je hebt verdiend teruggedraaid. Het is alsof de verkoop nooit heeft plaatsgevonden.

Verdien Zelfs op Gratis Sprookjes en Foto’s

Bij Nala’s Affiliate Programma, kun je zelfs geld verdienen als we een speciale promotie hebben waarbij een sprookje of foto volledig gratis is. Dat betekent dat je altijd de kans hebt om te verdienen, ongeacht de prijs!

Eerlijke Spelregels: Geen Commissie op Eigen Aankopen

Om ervoor te zorgen dat iedereen eerlijk wordt behandeld, kun je geen commissie verdienen op je eigen aankopen. Dit zorgt ervoor dat alle verkopen die meetellen voor je commissie, echte verkopen zijn aan klanten die van onze sprookjes en magische foto’s houden.

Word vandaag nog lid van Nala’s Affiliate Programma en begin met het verdienen van geld,
door het delen van onze magische sprookjes! Aanmelden is gratis en je wordt beloond bij elke verkoop.