Veelgestelde vragen

Zijn de verhalen ook geschikt voor een tweeling?

Jazeker. Wanneer je een tweeling hebt die samen in hetzelfde verhaal voor mogen komen, kan je dit aangeven in het bestelproces. Vergeet in dat geval niet voor beide kindjes wat details mee te geven zoals wat het karakter van beide kinderen is en welk sprookjes karakter je kinderen mogen worden in het verhaal. Geen zorgen, je hoeft geen sprookjes karakter door te geven, je kan je ook laten verrassen door Nala!

Hoelang duurt het voordat ik mijn bestelling krijg?

Doorgaans ontvang je je bestelling binnen 1 tot 10 werkdagen. Onze digitale, magische foto’s en digitale sprookjesverhalen worden sneller geleverd dan de fysieke, complete boekjes. Hoe meer details je opgeeft, hoe sneller het zal gaan. Onze fysieke, complete boekjes worden gedrukt en verstuurd vanuit Nederland en worden verzonden met PostNL brievenbuspakketjes.

Kan ik mijn bestelling sneller ontvangen?

Jazeker, dat is in veel gevallen geen probleem. Laat het ons weten door een email te sturen naar contact@naturalnala.com. Wij zullen je bestelling zo snel mogelijk verwerken. Houdt er rekening mee dat complete boekjes doorgaans minstens 4 werkdagen nodig hebben om gedrukt, ingebonden en verzonden te worden. Daar komen de dagen van het schrijven en de fotobewerking ook nog bij.

Wat als ik na ontvangst van de magische foto of het verhaaltje niet tevreden ben?

Wanneer je niet tevreden bent over het resultaat, kan je dat doorgeven door contact met ons op te nemen via contact@naturalnala.com. Geef je bevindingen binnen 24 uur na ontvangst aan ons door en wij kunnen mogelijk details van het resultaat herzien.

Wat moet ik doen als ik een verhaal of foto heb ontvangen met een fout?

Mocht je tegen alle verwachtingen in een product hebben gekregen met een fout, stuur dan een e-mail aan contact@naturalnala.com. Wij zorgen er dan voor dat je zo snel mogelijk een nieuw exemplaar ontvangt. Is de fout een gevolg van het invoeren van onjuiste gegevens tijdens het bestelproces, dan kunnen wij de kosten voor het nieuwe boek helaas niet op ons nemen. Neem echter ook dan contact met ons op, zodat we samen tot een goede oplossing kunnen komen.

Kan ik er zeker van zijn dat er geen factuur bij het pakketje zit?
Alle facturen, bestelbevestigingen en overige informatie over prijzen worden uitsluitend per e-mail verstuurd aan het e-mailadres dat tijdens het bestelproces wordt ingevoerd. Je vindt hier dus niks van terug in het pakketje.

Wat gebeurt er als ik bij het personaliseren van het product een veld foutief invul of als ik een naam onjuist spel?
Het is uiterst belangerijk dat tijdens het bestelproces in alle velden de juiste gegevens worden ingevuld. Gedurende het bestelproces bieden we je een aantal keer de mogelijkheid om je gegevens te bewerken. Na het afronden van de bestelling heb je nog heel eventjes de tijd om er iets aan te veranderen, dat kan door ons zo snel mogelijk te mailen via contact@naturalnala.com. Daarna wordt je bestelling verwerkt. Mochten er alsnog fouten staan in het resultaat, dan kunnen deze in veel gevallen nog wel aangepast worden.

Wat als ik na ontvangst van het complete boekje toch niet tevreden ben?

Voordat je boekje wordt gedrukt en ingebonden krijg je de digitale versie per email, dat is het moment dat er nog aanpassingen gemaakt kunnen worden. Ben je niet tevreden wanneer het echte boekje is geleverd, dat is dan heel vervelend, maar dan kunnen we helaas niets meer voor je doen. Je hebt immers uitgebreid de gelegenheid gekregen om het resultaat naar je hand te zetten.

Hoe bestel ik een persoonlijk verhaal met mijn kind in de hoofdrol?

 1. Kies uit een uniek verhaal of een compleet boekje
 2. Geef tijdens het bestellen alle gegevens en details door. Hoe meer je deelt, hoe persoonlijker het verhaal wordt.
  • Naam, leeftijd, geslacht van het kindje
  • Wat is het karakter van je kind?
  • Wat vindt je kind leuk en stom?
  • Welk sprookjes karakter mag je kind worden?
   • Koning, prinses, elfje, draak, trol, kabouter, wensvlinder,… alles kan.
   • Geen zorgen, je hoeft geen sprookjes karakter door te geven, je kan je ook laten verrassen door Nala!
  • Heb je een leuke anekdote die in het verhaal verwerkt mag worden?
  • Gebruiken jullie vaak dezelfde woorden of hetzelfde zinnetje?
   • Woordjes of zinnetjes waaraan je kind jouw meteen herkent.
   • Of woordjes die alleen jouw kindje zegt zoals verkeerd uitgesproken woordjes.
   • Of zinnetjes die je kind regelmatig gebruikt waaraan jij jouw kind meteen herkent.
 3. Vergeet de betaling niet af te ronden en wacht op de bevestiging per email.
 4. Bedenk je achteraf nog iets dat je graag wilt delen wat misschien in het verhaal verwerkt kan worden? Laat het zo snel mogelijk weten via contact@naturalnala.com

Sprookjes Nala

Nala elfje logo

Hallo, ik ben Nala!
Ik ben het sprookjes-elfje.

Samen met mij beleef je de mooiste avonturen. Ben jij een ridder, op zoek naar de draak? Of liever een zeemeermin met de liefste dolfijnen vriendinnen?

Met een beetje elfenstof vliegen wij samen op avontuur en zal ik ervoor zorgen dat jij de hoofdrol wordt in jouw persoonlijke, unieke verhaal! Een magische foto of een magisch sprookje!

Wat mag het worden?

Sprookjes Verhalen Lezen?

Klik hier om sprookjesverhalen te lezen in de verhalenmarkt.