De verhalenmarkt


de verhalenmarkt

Lees mee en geniet van de avonturen op de verhalenmarkt

Betoverende Avonturen met Nala: Jouw Persoonlijke Sprookje Wacht op Je!

Stap in de magische wereld van Nala’s verhalenmarkt, waar sprookjes tot leven komen en je fantasie de vrije loop kan nemen. Nala, ons geliefde sprookjes-elfje, is hier om je mee te nemen op een reis door betoverende verhalen en magische momenten. Of je nu de moedige ridder bent die de draak wil verslaan, of de gracieuze zeemeermin die door de oceaan zwemt met haar dolfijnenvriendinnen, Nala heeft een avontuur voor jou.

Met een vleugje elfenstof brengt Nala je naar een wereld waar je de ster bent van je eigen unieke verhaal. Laat jezelf vastleggen in een magische foto of beleef je eigen betoverende sprookje. Dit is meer dan alleen een verhaal, het is jouw verhaal, een ervaring die je altijd zult koesteren.

Ontdek de geschenken die Nala voor je heeft:

  • Cadeaubonnen, perfect voor een speciaal iemand, beschikbaar in verschillende waarden (€12,50, €25,00, €50,00)
  • Een compleet boekje vol magie en avontuur, volledig gepersonaliseerd
  • Een uniek verhaaltje, speciaal voor jou geschreven
  • Een magische foto, een blijvende herinnering aan je avontuur

Maar de magie stopt niet bij de verhalen en de foto’s. Kom en ontmoet Kasper de elfenprins, een charmante figuur die je zal betoveren met zijn verhalen en avonturen. Laat je meeslepen door de magie van Nala’s wereld. Wacht niet langer, jouw sprookjesavontuur begint hier!

Sprookjes Nala op de Verhalenmarkt

Nala elfje logo

Hallo, ik ben Nala!
Ik ben het sprookjes-elfje.

Samen met mij beleef je de mooiste avonturen. Ben jij een ridder, op zoek naar de draak? Of liever een zeemeermin met de liefste dolfijnen vriendinnen?

Met een beetje elfenstof vliegen wij samen op avontuur en zal ik ervoor zorgen dat jij de hoofdrol wordt in jouw persoonlijke, unieke verhaal! Een magische foto of een magisch sprookje!

Wat mag het worden?

Sprookjes verhalen
Wat onze klanten zeggen
4.83 waardering (24 beoordelingen)
Afbeelding #1 van Emily en Anne
1
Emily en Anne
Emily en Anne
Beoordelaar
5/5

Erg leuk als cadeautje voor vriendinnetjes!! Ik bestelde een magische foto en kreeg er gratis een leuk verhaaltje bij over het meisje in lolly wereld. Vriendinnetje van onze dochter genoot zichtbaar van het cadeau, die glimlach zegt meer dan een review ooit kan doen. Aanrader!

2 maanden geleden
Afbeelding #1 van Teun van Mierlo
1
Teun van Mierlo
Teun van Mierlo
Beoordelaar
5/5

Ik ben super blij met de Magische Foto van Nala! Ik kreeg een prachtige foto van mijn dochter met een draakje. Het is net alsof ze in een echt sprookje is! Nala maakt de foto heel speciaal en stuurt deze digitaal naar je toe. Je kunt de foto overal voor gebruiken, als canvas aan de muur hangen, afdrukken op kleding, een zelfs als achtergrond op je telefoon. Het is echt een mooie herinnering voor later. Ik raad het iedereen aan!

2 maanden geleden
Loes Zuilen
Loes Zuilen
Beoordelaar
5/5

Ik ben een ontzettend tevreden klant van Natural Nala en ik kan niet anders zeggen dan dat het “Compleet Boekje” een fantastische aankoop is geweest. Dit boekje is niet zomaar een kinderboek; het is een gepersonaliseerde ervaring die mijn kind in de hoofdrol plaatst van zijn eigen sprookje.

2 maanden geleden