Het ideale cadeautje!


Het ideale cadeautje
Het ideale cadeautje

Welk ideale cadeautje mag het worden?

Het ideale cadeautje

Een uniek, gepersonaliseerd verhaaltje. Wil jij graag een verhaal kunnen voorlezen waarin jouw kind de koning is, een prinses, draakje of misschien wel een bos-elf?  Ik zal een uniek, magisch sprookje voor je schrijven met jouw kindje in de hoofdrol! Het verhaal speelt zich af in sprookjesland en je kan zelf aangeven wat je wensen zijn. Het is een volledig gepersonaliseerd verhaaltje. Anders dan vele andere websites waar je alleen de naam van je kindje kan invullen, schrijf ik een uniek, volledig verhaal over het sprookjes karakter van jouw kind. Dit is het ideale cadeautje voor verjaardagen!

Naast het schrijven van de mooiste verhaaltjes, kan je bij mij ook magische foto’s laten maken. Je geeft je wensen samen met een paar foto’s door welke ik dan met photoshop omtover tot een waar sprookje. Deze foto’s zijn al verhalen op zich. Wanneer je foto klaar is, krijg je hem digitaal toegestuurd in PNG formaat, zonder watermerk!

Het ideale cadeautje

De verhalen en boekjes worden geschreven voor de leeftijd van 0-8 jaar. Maar grotere kinderen en volwassenen blijven het leuk vinden om de verhalen zo nu en dan terug te lezen. Het zijn blijvende herinneringen die de kindertijd extra speciaal hebben gemaakt. Door je verhaal en foto in een compleet boekje te laten drukken, is het niet alleen een verhaaltje voor nu, maar een tastbare herinnering voor altijd. En dat is erg leuk wanneer je speciale gebeurtenissen of momenten doorgeeft die ik in jouw unieke verhaal mag verwerken! Het ideale cadeautje!