Het land van Lolly’s en VlindersHet verhaal begint

Er was eens een land, zo kleurrijk en vrolijk dat het leek alsof een regenboog op de grond was gevallen. Dit was het Land van Lolly’s en Vlinders, een plek waar de zon altijd scheen en de lucht gevuld was met de zoete geur van suikerspin.

In dit land waren de heuvels gemaakt van zachte, glinsterende suiker, de rivieren stroomden met limonade en de bomen waren gigantische lolly’s. De bloemen waren van alle kleuren van de regenboog en als ze bloeiden, fladderden er prachtige vlinders uit, zo helder en kleurrijk dat je ogen ervan zouden twinkelen.

De vlinders waren niet zomaar vlinders. Ze waren magisch. Met elke vleugelslag lieten ze een spoor van sprankelend stof achter dat alles wat het aanraakte veranderde. Een grijze steen kon in een oogwenk veranderen in een glinsterende diamant, een eenvoudige rups in een stralende vlinder.

Het Grote Kasteel in het Land van Lolly’s en Vlinders

In het midden van dit land stond een groot kasteel, gemaakt van regenboogkleurige kristallen. Het kasteel werd bewoond door een vriendelijke koning Jonas en koningin Ella die samen zorgden voor alle wezens in het land. Ze hielden van hun kleurrijke koninkrijk en zorgden ervoor dat iedereen gelukkig en tevreden was.

Op een dag gebeurde er iets speciaals. Een enorme vlinder, groter dan welke vlinder dan ook die ze ooit hadden gezien, landde in het midden van het kasteelplein. De vlinder was zo helder en kleurrijk dat het hele plein verlicht werd. De koning Jonas en koningin Ella kwamen naar buiten om het prachtige wezen te begroeten.

Het Cadeau van de Vlinder

De vlinder sprak met een zachte, melodieuze stem. “Ik ben gekomen om jullie een cadeau te geven,” zei ze. “Een cadeau van vreugde en geluk.” En met een vleugelslag en lichtgevende voelsprietjes liet ze een magische, betoverende wolk van sprankelend stof achter dat het hele kasteel bedekte.

Toen het stof was neergedaald, was het kasteel veranderd. Het was nog steeds gemaakt van regenboogkleurige kristallen, maar nu glinsterde en schitterde het nog meer dan voorheen. Het was het mooiste gezicht dat iemand ooit had gezien.

Vanaf die dag was het Land van Lolly’s en Vlinders nog gelukkiger en kleurrijker dan voorheen. Lolly’s groeiden sneller, vlinders kregen nog meer kleuren. En iedereen leefde nog lang en gelukkig.

En zo eindigt ons sprookje, in een land waar de lucht altijd helder is, de vlinders altijd dansen en de lolly’s altijd zoet zijn. Een plek waar magie echt bestaat en waar dromen uitkomen, het Land van Lolly’s en Vlinders