De Wolkenmeisjes van het Hemelse Koninkrijk


De Wolkenmeisjes van het Hemelse Koninkrijk

☁️ De Hemelse Wolkenmeisjes


Hoog boven de aarde, in het Hemelse Koninkrijk, woonden de Wolkenmeisjes. Ze heetten Luna, Stella en Aura. Ze hadden de macht om de wolken te vormen, de regen te laten vallen en de zon te laten schijnen.

🌈 Het Regenboogfeest in de Lucht bij de Wolkenmeisjes


Eens per jaar organiseerden de Wolkenmeisjes het Regenboogfeest. Tijdens dit feest schilderden ze de lucht met kleurrijke regenbogen en lieten ze gouden regendruppels vallen. Het was een spektakel dat zelfs de mensen op aarde konden zien en iedereen keek er elk jaar weer naar uit.

❄️De Dans van de Sneeuwvlokken en Sterren


In de winter hadden de Wolkenmeisjes een speciale taak: ze dansten in de lucht en lieten sneeuwvlokken en sterren vallen. Luna was verantwoordelijk voor de sneeuwvlokken, Stella voor de sterren en Aura zorgde voor de magische wind die alles bij elkaar bracht.

🌫 De Magische Wind en het Afscheid van de Wolkenmeisjes


Op een dag kwam er een sterke magische wind die de Wolkenmeisjes naar een ander deel van het Hemelse Koninkrijk bracht. Voordat ze vertrokken, lieten ze een laatste regenboog achter als een teken van hun eeuwige vriendschap en beloofden ze elkaar dat ze ooit weer zouden samenkomen.

🌬 Zo leefden de Wolkenmeisjes hun dagen vol magie en wonderen, altijd zorgend voor de lucht en het weer. En ze waren nog lang en gelukkig.

Einde!