Voorbeeldjes uniek verhaal

Wie wilt er nou niet in een sprookje leven? Jouw kindje zal de hoofdrol worden, hoe leuk is dat! Laat mij je verhaal schrijven zodat het net een sprookje lijkt. Het verhaal speelt zich af in sprookjesland en je kan zelf aangeven wat je wensen zijn. Het is een volledig gepersonaliseerd verhaaltje. Anders dan vele andere websites waar je alleen de naam van je kindje kan invullen, schrijf ik een uniek, volledig verhaal over het sprookjes karakter van jouw kind. Dit is het ideale cadeautje voor verjaardagen!

Alle verhalen worden volledig gepersonaliseerd geschreven. Wanneer je een verhaaltje bestelt, kan je alles aan me doorgeven wat je graag wilt delen zodat het verhaal net zo uniek wordt als jouw kindje is! Hier kan je een paar voorbeeldjes van mijn sprookjesverhalen vinden:

Koning Honing

Koning Honing is een verhaaltje geschreven voor een drie-jarig jongetje. Dit kan het resultaat worden wanneer je een magische foto en een verhaaltje of gewoon een compleet boekje bestelt:

Elfjes op Avontuur

Elfjes op Avontuur is een verhaaltje geschreven voor mijn kinderen, een driejarige Sam en een vijfjarige Kamille. Zij vinden het geweldig om voorgelezen te worden! Ook dit resultaat behoort tot de mogelijkheden wanneer je een magische foto een een verhaaltje bestelt:

Draakje Adam

Draakje Adam is ook een voorbeeldje van een compleet boekje met een magische foto en een verhaal:

Teddy het Hartjesbeestje

Teddy het Hartjesbeestje is een spannender verhaaltje en gaat over een heel lief jongetje, Teddy. Dit kan het resultaat worden wanneer je alleen een verhaaltje bestelt zonder magische foto erbij:

Wat mag het worden?